torsdag 3. oktober 2013

Bedre sent enn aldri...

...er et ordtak som passer meg godt. Og bedre blir det ikke av at jeg lever i "african time". Nå har jeg endelig startet bloggen både jeg og dere har ventet lenge nok på.
Meningen med denne bloggen er å få fans. Den er også opprettet for å oppdatere dere hjemme i Norge om hvordan livet mitt er i Øst-Afrika, hvor jeg skal tilbringe et skoleår som lærer og turist. Hverdagen min er utrolig spennende, utfordrende, givende, morsom, slitsom og magisk. Jeg har allerede opplevd mye som jeg aldri har eller kommer til å oppleve i Norge. Navnet på bloggen er diskutabelt i og med at jeg ikke er i bushen mesteparten av året, men mer i en ørken. Allikevel måtte det bli johnibushen. Vi trenger ikke å snakke mer om det nå. Noen smakebiter til senere innlegg er kamelmarked, sertifikat, safari, Kenya og hverdagen på afrikas horn m.m. Gled deg!

Utsikt over byen jeg bor i med lokal kleskode

Solnedgang i Nairobi


Glad ungdom som har det bra

Fans

Fra kamelmarkedet. Vurderte å kjøpe denne


Liten gutt nyter rent vann fra kranen i Nairobi4 kommentarer:

 1. Så flott at du har blogg, nå har eg lagt deg til i min bloggliste så eg kan følge med på livet ditt i Afrika. Flotte bilder:)

  Hilsen tante Elise

  SvarSlett
 2. Nå snakke me!! Sjøl om Nora ikkje trenge bloggen for å være fan av deg.. i kveld sa hu (igjen) "eg e veldig gla i Magnus"!! YNWA!

  SvarSlett
 3. Konge!! Glede meg til å lese neste blogg innlegg om Gabiley!! Takk for godt selskap på turen! Til familie, venner, og bekjente av JM; Vi er takknemmlige og glade for å få låne JM et år, men vi kan desverre ikke love at han kommer til å være helt den samme når han kommer hjem igjen!!:) COYS

  SvarSlett
  Svar
  1. Angående innlegg om Gabiley, sparer jeg det til etter jeg har vært å hilst på the president. Og med tanke på den siste setningen, kan jeg trygt si at jeg fortsatt kommer til å være ivrig poolsupporter når jeg kommer hjem igjen. Og det gjør sønnen din også! :) YNWA

   Slett